fbpx
spot_img
spot_img

Câini ciobănești liberi la Tureni – sunt PERICULOȘI

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Exasperat de o haită de câini care sunt lăsați liberi la o stână din zonă, un cetățean a decis să se adreseze presei locale.

- Advertisement -
- Advertisement -

”Vreau sa va sesizez o problema foarte grava.

De mult timp, in imediata apropiere a zonei locuite (sub 100m), in Rezervatia Cheile Turenilor, este o stana de oi. Acolo proprietarul oilor are caini din rasa Kangal (sau metisi ai lor) care, prin numarul lor, depasesc cu mult necesitatile stanei. Acesti caini sunt foarte agresivi, circula pe unde au ei pofta prin sat, nu poarta jujeu, atacand fara a fi provocati.

Astfel de-a lungul timpului au atacat turisti adulti cat si copii, biciclisti, caini si pisici din sat precum si animale salbatice. Au atacat si ucis caini din sat. Repet, fara a fi provocati. Acestea nu se intampla langa stana, ci pe drumurile publice din sat sau in zona turistica Cheile Turenilor. Acesti caini nu mai pot fi controlati, ei fiind deja ucigasi.

Problema este veche si se stie de ea si la Primarie si la Politie. Nu se stie de ce nu s-au luat masuri legale.”, a declarat cetățeanul pentru TurdaNews.net.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: