fbpx
spot_img
spot_img

Cabinet de stomatologie și chirurgie maxilo-facială la Luncani

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Consilierii locali din Luna și-au dat acordul pentru popularea primului cabinet medical din noul dispensar uman din satul Luncani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Reuniți în ședință ordinară, consilierii locali ai comunei Luna au dezbătut, printre altele, concesionarea cabinetului de stomatologie din Dispensarul Uman Luncani.

Din spusele primarului, medicul stomatolog care și-a manifestat intenția de a veni la Luncani este și chirurg maxilo-facial. Altfel spus, dacă licitația aprobată de consilierii locali se va concretiza, cabinetul stomatologic din Luncani va fi mai bine pregătit decât multe cabinete stomatologice din Câmpia Turzii și Turda.

Desigur, orice propunere de concesionare a unui imobil generează parlamentări, astfel că ședința de vineri, 27.08.2021, nu a făcut rabat.

Pe scurt, consilierii PSD: Dorel Giurgiu, Mihail Mărginean și Florin Budăcean, au reclamat atât faptul că prețul de pornire a licitației este prea mic, cât și faptul că primarul vrea să concesioneze cabinetul stomatologic fratelui propriului ginere.

În replică, edilul a venit cu argumente privind prețul de pornire, arătându-le colegilor din Consiliul Local că acest preț, de 3.60 euro/mp/an este similar cu tariful plătit de medicii de familie din comuna Luna.

„Mă acuzați că îi fac favoruri fratelui ginerelui meu. Este primul medic care a depus cerere să vină la Luncani și este specializat în chirurgie maxilo-facială. Câte clinici de stomatologie din zonă oferă asemenea servicii medicale?”, a întrebat edilul, Aurel Giurgiu.

De asemenea, primarul lunean a declarat că va scoate la licitație toate cabinetele medicale din dispensarul de la Luncani, în ciuda faptului că nici un alt medic nu și-a manifestat intenția de a ocupa vreunul dintre cabinete.

Dispensarul uman de la Luncani este dotat cu un cabinet de stomatologie, unul de medicină generală și unul de pediatrie, alături de sală de tratament, sală de sterilizare, punct sanitar și vestiar.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: