spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

CA Cluj a BLOCAT falimentul Companiei de Salubritate

spot_img

Falimentul Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii bate pasul pe loc, după cea mai recentă decizie a Curții de Apel Cluj.

Administratorul special al societății, Cristian Câmpean, a solicitat CA Cluj să respingă decizia comisiei creditorilor, care a respins planul de reorganizare al societății.

În ședința din 19 septembrie, Curtea de Apel Cluj a amânat decizia în cazul solicitării formulate de Câmpean, DAR a suspendat decizia Tribunalului Specializat Cluj, care a decis falimentul firmei.

„Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de către debitoarea Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA prin administrator special şi în consecinţă: Dispune suspendarea efectelor sentinţei civile nr. 1102/13.06.2023 până la soluţionarea apelului. Definitivă. Pronunţată astăzi 19.09.2023 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. amână cauza în vederea comunicării cererilor de apel depuse ulterior înaintării dosarului către CA CLUJ”, este decizia Curții de Apel Cluj.

Dacă în ședința din 14 noiembrie, CA Cluj va da, din nou, câștig de cauză lui Cristian Câmpean, este foarte posibil ca Falimentul Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii să fie blocat definitiv, iar firmă să reintre în procedură de reorganizare.

spot_img
spot_img
spot_img