fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCOVID-NEWSBreaking: Restaurantele din Câmpia Turzii SE VOR PUTEA deschide la interior!

Breaking: Restaurantele din Câmpia Turzii SE VOR PUTEA deschide la interior!

spot_img

Câmpia Turzii se alătură orașelor din județul Cluj în care agenții economici HoReCa vor putea să-și desfășoare activitatea la interior.

Rata de incidență din oraș a scăzut la 2.47/1000 de locuitori, după 16 zile consecutive în care aceasta a scăzut.

În cursul zilei de astăzi este de așteptat emiterea unei Hotărâri a CJSU prin care să se permită deschiderea activității la interior a HoReCa, a sălilor de spectacol, teatru sau cinematograf în Câmpia Turzii.

Pe Arieș în amonte, la Turda, rata de incidență se apropie de scenariul verde, orașul fiind la 2.12/1000 de locuitori, cu 118 cazuri active.

Practic, în zona Turda – Câmpia Turzii, singurele localități care se mai află în scenariu ROȘU sunt Viișoara, Tritenii de Jos, Mihai Viteazu și Ceanu Mare, însă incidența scade și în acestea.

Totodată, în ceea ce privește decesele înregistrate, se poate observa un trend descendent clar, în ultima săptămână, la nivel județean fiind înregistrate „doar” 27 de decese, comparativ cu săptămânile precedente, când media era de 40-50 de decese.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: