spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Breaking: PRIMĂRIA LUNA A DAT ÎN JUDECATĂ TOATĂ PRESA LOCALĂ, DAR ȘI PE LAURENȚIU TOR

RefleqtMedia scria încă de la începutul acestui an despre iminentul proces civil pe care Primăria Luna îl va intenta presei locale din Turda și Câmpia Turzii pentru a recupera sumele pe care entitatea de stat le-a plătit pentru servicii de publicitate în mass-media în anul 2015.

Totuși, ceea ce nu preconizam este mișcarea de mare maestru pe care Aurel Giurgiu i-a pregătit-o fostului său șef, Laurențiu Tor.

Astfel, pe rolul Tribunalului Cluj au apărut 8 (OPT) dosare civile în care Comuna Luna, prin primar, Aurel Giurgiu, cheamă în judecată pe următorii: Geflo Media SRL, Toda Press SRL, Jurnal Concept Media SRL, Create & Enjoy SRL, Câmpia Express SRL, RMP & Partners SRL, SC Milenium Management SRL și Transylvania Live SRL.

Este vorba despre Turdanews.net, Ziarul 21, Ziarul „15 minute”, AgoraMedia.ro, Ziarul Câmpia eXpress, Radio Transilvania și PRO FM și Ghidul Primăriilor.

Ineditul celor 7 dosare este că în fiecare dintre acestea, la pârât apare și fostul primar al comunei, Laurențiu Tor.

Practic, acesta a fost cel care a ratificat cele șapte contracte de servicii publicitare încheiate cu mass-media locală în 2015, cam în același an în care TOATĂ MASS-MEDIA LOCALĂ scria despre problemele pe care Aurel Giurgiu le-a avut cu Direcția Națională Anticorupție.

Contactat de RefleqtMedia.ro, fostul primar al comunei Luna, Laurențiu Tor, a declarat că nu i se par normale acțiunile juridice întreprinse de Aurel Giurgiu.

„Nimeni nu a băgat banii în buzunar pentru servicii neprestate. Au fost servicii de publicitate și informare, prin care populația comunei Luna a știut ce se întâmplă în comună. Am văzut că a contestat faptul că am avut contract cu Ghidul Primăriilor. Păi ce, la Ghidul Primăriilor mi-am făcut eu reclamă?”, afirmă Tor.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img