spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Breaking news: Contract de finanțare de 7 miliarde de lei vechi semnat de Primăria Luna

Ieri s-a semnat un contract de finanțare în valoare de 7 miliarde de lei vechi, care este vital pentru dezvoltarea satului Luncani, din comuna Luna.

Este vorba despre finanțarea, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală a unui dispensar uman, care va avea cabinet de medicină de familie, cabinet stomatologic, dar și o locuință pentru medicul de familie.

Contractul de finanțare a fost semnat de primarul comunei, Aurel Giurgiu, care doar ieri noapte a revenit de la București.

Locuitorii satului Luncani sunt privați de mai bine de patru ani de serviciile de medicină de familie din cauza lăcomiei parohiei reformate din Luncani, care a solicitat retrocedarea clădirii în care funcționau atât grădinița din Luncani, cât și cabinetul de medicină de familie.

Tot din cauza acelei parohii a fost nevoie de un aviz de la Ministerul Culturii și Cultelor pentru realizarea investiției în dispensarul uman.

„Am promis locuitorilor comunei Luna că mă voi zbate pentru bunăstarea și dezvoltarea comunității nostre. Sunt un fiu al comunei și iubesc această comună și de aceea voi face tot ce îmi stă în putință pentru atragerea de cât mai multe investiții la Luna, Luncani și Gligorești”, afirmă Aurel Giurgiu, primarul comunei Luna.

spot_img
spot_img
spot_img