spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Breaking: Dupa sase ani de tacere, Campia Turzii reia relatiile cu orasul Bayramic

In anul 2013, o serie de decizii stupide luate de administratia locala de la Campia Turzii au racit relatiile cu “fratii” din Bayramic, Turcia.

Ei bine, odata cu alegerea de noi primari, atat la Campia Turzii, cat si in orasul turcesc au facilitat deblocarea relatiilor bilaterale intre cele doua orase.

Astfel, la editia 2019 a ZMCT delegatia din Bayramic a fost asteptata, insa fluctuatiile politico-sociale din Turcia au blocat venirea turcilor la Campia Turzii.

Totusi, acestia l-au invitat pe Dorin Lojigan la un eveniment cultural local, care va avea loc la inceput de septembrie, iar Lojigan a acceptat invitatia.

“La sase ani de cand Petre Pop a racit relatiile cu partenerii nostri, am reusit deblocarea situatiei. Voi merge in Turcia, alaturi de Calin Crihalmeanu si consider ca este foarte important pentru administratia locala de la Campia Turzii sa relege relatiile bilaterale internationale”, a declarat Dorin Lojigan.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img