spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Bravo, Răzvan! Ca lăptuca lângă steak!

Cea mai recentă „vizită ministerială” pe mal de Arieș ne arată care sunt balanțele e putere în PSD Cluj. Mai exact, am putut vedea, fără filtru de Insta, cine e cu gura și cine e cu fapta.

Astfel, în timp ce președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Marius GAL, a reușit să-l aducă pe ministrul economiei în oraș, pentru a vizita fabrica de procesare a cărnii construită de familia Urcan… celălalt lider PSD din zonă, Răzvan Ciortea, a rămas doar de decor. Așa, cam ca lăptuca lângă steak! 

Păi cum, domnule Ciortea? Matale care te lauzi pe la toată lumea că ești o forță în PSD Cluj, care ne spui tuturor ce relație senzațională ai cu „domn profesor” n-ai reușit să aduci ministrul la tine, la Turda? Nu … că n-ar fi prima dată când doar te lauzi că-ți vine ministru în oraș. La fel ai făcut și cu … CELĂLALT ministru al Economiei, despre care ne-ai zis că va veni la Turda, că-l duci la firme, că Doamne, ce ocupat ești tu… iar ministrul a ținut conferință la PSD Câmpia Turzii, în timp ce tu stăteai la marginea mesei și te uitai, trist, în zare.

Acum, când a venit Ștefan Radu Oprea, iar a sărit peste Turda, poposind direct la Câmpia Turzii, iar tu … aceeași privire care debordează inteligență… exact ca lăptuca lângă Steak!

Bravo, Răzvan Ciortea! Ține-o tot așa! 

Acum dă-mi un telefon și spune-mi cum „mă poți tu face” … la fel cum „i-ai făcut” și pe ceilalți jurnaliști care ți-au rupt cocoașa! 🙂 

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img