BMW-ul nu ține loc de bun simț! (VIDEO)

spot_imgspot_img

UPDATE

UPDATE: Situația s-a remediat. Poliția Locală a adus-o acasă pe soția șoferului de BMW, pentru a muta mașina. Soțul ei efectiv adormise și nu a auzit nici telefonul, nici bătăile în ușă, ale Polițiștilor Locali.

Totuși … fiți atenți unde parcați!

 

Știrea inițială:

Un individ a găsit de cuviință să blocheze ieșirea de pe o alee, în Câmpia Turzii, parcându-și BMW-ul direct în fața respectivei alei.

„De la ora 7:00 a parcat, a lăsat număr de telefon, dar nu răspunde la telefon. L-a căutat și Poliția Locală. Degeaba. Poliția Locală a zis că-l amendează când îl găsesc. Între timp, eu trebuie să ajung la servici. La fel și soția, în Cluj Napoca, mașina era ridicată de mult”, ne spune cetățeanul care nu-și poate scoate  mașina din curte, din cauza BMW-ului parcat.

Deoarece la Câmpia Turzii nu există (decât pe foaie) serviciu de ridicare a autoturismelor parcate aiurea, cititorul nostru nu are altă soluție decât să ia taxi până la servici.

Dar … această situație ar putea deveni una tragică, în eventualitatea unei urgențe de ordin medical … însă unora, care au „bemveu, fă!” nu le pasă.

spot_img
%d