fbpx
spot_img
HomeAdvertorialBlackjack live vs Poker Live - Ce să alegi?

Blackjack live vs Poker Live – Ce să alegi?

- Advertisement -

A venit timpul să punem în balanță două dintre cele mai importante jocuri de cărți din industrie și să oferim argumente viabile pe care jucătorii să le poată folosi cu încredere înainte de a alege unde să își joace banii. Astfel, de data aceasta vorbim despre pokerul live, dar și despre jocul de Blackjack live. Care este alegerea mai bună, spre ce mod de joc ar trebui să se orienteze jucătorii?

 

Sunt diferențe sau asemănări între cele două? Aflăm în rândurile ce urmează.

 

Blackjack-ul cu dealer live

 

Jocul de Blackjack datează cu multe luni în urmă și transformă multe sesiuni relaxante în motive de bucurie. Este unul dintre cele mai populare jocuri și se regăsește chiar și în cazinourile cu rotiri gratuite fără depunere. Deși nu este un joc unde ai nevoie de rotiri, toate cazinourile oferă acum servicii de mese cu dealer live de Blackjack. Jocul de Blackjack cu dealer live poate fi jucat exact în această formă și în mediul online, dar și în cazinourile stradale.

 

Pentru unii jucători cu mai multă experiență în domeniu, jocul de Blackjack este extrem de profitabil. Cu toate că nu poți decide pentru fiecare mișcare a jocului, iar acest lucru înseamnă că trebuie să te bazezi puțin și pe noroc, jocul de Blackjack este printre puținele jocuri de cazino unde nu vei ajunge falit dacă faci totul cum trebuie.

 

Iar dacă aveai de gând să încerci mai multe variante de Blackjack, cei mai cunoscuți dezvoltatori de jocuri de noroc din lume au deja colecții cu zeci de moduri de joc. Microgaming, NetEnt sau Playtech sunt printre companiile care și-au pus amprenta personală pe acest joc de cazino.

Poker-ul cu dealer live

 

Poker-ul este poate cel mai cunoscut joc de cazino și acel joc despre care se spune că poate fi câștigat de oricine dacă are abilitățile necesare. Singura parte care ține de noroc din acest joc este legată de cărțile care îți sunt oferite de dealer, dar chiar și cu o pereche de cărți slabe poți câștiga dacă știi ce decizii să iei și când anume. Totul ține de măiestria jocului atunci când vorbim despre Poker, deci poți bluffa când nu ai cărți foarte bune și tot să câștigi.

 

Cum crește popularitatea jocului de Poker? Pe măsură ce oamenii descoperă tot mai mult jocul și faptul că are în spate o comunitate uriașă de jucători, cu atât mai mulți oameni aleg să încerce chiar și din curiozitate. În jocurile de Poker cu dealer live, te vei așeza la o masă unde deja sunt alți jucători care joacă. Este și printre puținele jocuri unde din punct de vedere simbolic, nu lupți împotriva cazinoului ci a jucătorilor.

 

La fel ca și în cazul jocurilor de Blackjack și la Poker avem variante diferite deoarece există ai mulți dezvoltatori care au abordate laturi diferite ale jocului, au venit cu schimbări și îmbunătățiri pe sectoare diferite. Așa că cel mai isteț lucru de făcut ar fi să le încerci pe toate înainte de a te arunca în sesiuni foarte lungi.

Care este mai bun?

 

Un răspuns concret care să decidă ce joc este mai bun nu este posibil. Sunt jocuri diferite jucate de oameni diferiți, în contexte diferite și pentru care se oferă argumente diferite. Dacă ești unul dintre jucătorii care ar putea juca orice joc cu cărți, probabil ca este irelevant pentru tine, dar pentru cei care doresc să facă performanță, atât jocul de Blackjack cât și cel de Poker necesită un mindset concentrat.

 

Unii jucători nu pot juca la mese unde mizele sunt foarte mici deoarece consideră că își pierd timpul. Alți jucători joacă Blackjack cu mize foarte mari deoarece rundele se derulează mult mai repede, iar banii pot fi făcuți mult mai rapid. Deci nu putem spune care joc este mai bun deoarece depinde foarte mult și de stilul tău de joc.

 

Joci doar de distracție sau pentru șansa de câștig mai mare?

 

Vrei să încerci jocurile de masă cu dealer live? De ce vrei acest lucru? Cauți un moment să te distrezi puțin sau ai nevoie de puțină adrenalină și să simți că intri în contact cu alți jucători și chiar cu un dealer în persoană? Dar cum adică să fie șansa de câștig mai mare? De exemplu, unii jucători aleg mesele de Blackjack live deoarece acolo au cele mai mari șanse de câștig. Cazinoul fizic este cel mai bun loc pentru mese live. În mediul online amestecarea pachetelor se face mai strict, dar în offline jucătorii pot număra cărți.

 

Atât Blackjack-ul cât și Poker-ul sunt jocuri care au avantaje și dezavantaje, dar este important să stabilești ce fel de joc vrei să joci și cu ce scop. Vrei repede și cu bani mulți, dar riscul este mai mare? Joacă Blackjack. Ești capabil să citești oamenii, să o faci pe termen lung și să câștigi cu șanse mult mai mari fără risc? Alege Poker.

 

Alege jocul care îți place mai mult

 

În final se ajunge la un simplu răspuns. Pune ultimele două întrebări într-o balanță și vei avea răspunsul chiar acolo. Singura asemănare dintre Blackjack și Poker este că ambele sunt jocuri care se joacă cu cărți. Dincolo de această asemănare se ascund multe alte diferențe care plac mai mult sau mai puțin jucătorilor.

 

Concluzie

 

Astfel, am ajuns și la finalul acestui articol în care mesajul este clar și răspicat. Jocurile se aleg cu sufletul nu cu gândul la bani. Banii vor veni în momentul în care tu joci jocul de plăcere. Alege cu grijă!

 

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Lucrări pentru creșterea mobilității urbane, în zona Școlii Gimnaziale Avram Iancu

0
În continuarea proiectului de reabilitare a carosabilului și a zoneipietonale de pe strada Nouă, Primăria Municipiului Câmpia Turziirealizează noi lucrări de modernizare în zonă,...

Comentarii

%d bloggers like this: