spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Biserică de lemn, arsă până la temelie, în noaptea de Înviere

În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că biserica din lemn, din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde, a ars, în cursul nopții trecute.


Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că biserica a ars, în totalitate, fără a fi înregistrate victime omenești.


În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările producerii incendiului.

ISU Alba a precizat cauza probabilă a incendiului.

În cursul dimineții am fost informați printr-un apel prin SNUAU 112 de catre ingrijitorul bisericii din sat. Ghioncani, com. Întregalde, faptul că, biserica ar fi ars în totalitate.

La față locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni pentru stingerea ultimelor focare ramase aprinse și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului în cooperare cu un echipaj din cadrul IPJ Alba.

Cauza probabila a producerii incendiului a fost stabilita ca: Lumânare aprinsă, lăsată nesuspravegheată”, transmite ISU Alba.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img