spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Bipezi needucati filmati in timpul ritualului de idiotenie

Asa s-ar putea traduce “activitatea” intreprinsa de o seama de tineret bovin, in proaspatul inaugurat Parc al Tineretului din Turda.

Desi locurile de joaca sunt pentru copii mici, elemente manate de hormoni, teribilism si nesimtire pura si-au dat in petec, demonstrand ca pot sa fie maimute!

Pe modelul 𝗔𝗦̦𝗔 𝗡𝗨❗Avem locuri de joacă moderne, dar unii le folosesc fără să respecte indicațiile fiecărui aparat.

La nici câteva zile de când au fost date spre folosință, astăzi, au fost surprinse imagini care arată lipsa de educație. Un polițist local a fost nevoit să intervină în Parcul Tineretului, unde câțiva copii nu respectau regulile locului de joacă. 🚫

⚠ Pe această cale, vă reamintim că este esențial să respectăm regulamentele fiecărui ansamblu de joacă. ❗Dacă aceste reguli nu sunt respectate, pot fi aplicate sancțiuni corespunzătoare.

👮‍♂ Părinți, vă rugăm să fiți vigilenti și să îndrumați copiii să utilizeze corect echipamentul de joacă și să respecte regulile impuse pentru siguranța tuturor.

👍 Cu cooperarea noastră, putem să asigurăm funcționarea acestor aparate pentru toți copiii!”, a transmis Primaria Turda.

Filmarea:

https://www.facebook.com/share/p/tjEmmMcK2ppP5yQs/

spot_img
spot_img
spot_img