16 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeStiri AlbaBețivul de la Bistra continuă să-și amenințe părinții - a fost arestat

Bețivul de la Bistra continuă să-și amenințe părinții – a fost arestat

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Bistra l-au reţinut pe un bărbat din comună care, în ultima perioadă de timp, a încălcat, de 3 ori, ordinul de protecţie provizoriu emis în favoarea părinţilor săi. Bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de18 aprilie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comună, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ameninţare” şi „încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție”.

În perioada 15 – 18 aprilie 2019, bărbatul ar fi încălcat, de 3 ori, ordinul de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni la data de 03.04.2019, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuinţa şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său. Mai mult, acesta şi-ar fi ameninţat, din nou, părinţii.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 19 aprilie, reţinutul să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.           

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: