fbpx
spot_img

Bebelusii sunt lasati nesupravegheati la Spitalul Municipal Turda? Vezi explicatiile managementului!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Articolul  Nou născuții rămân nesupravegheați la spitalul din Turda în mod repetat. Cine răspunde în cazul unui accident?”, publicat de site-ul Politica si Putere in data de 08.12.2022, are din nou ca scop discreditarea serviciilor medicale oferite de Spitalul Municipal Turda.

 

Din continutul articolului reies informatii neadevarate, trunchiate, ca fiind afimatii ale personalului din spital, insa din datele culese la nivelul unitatii, dl Horea Hudrea uzeaza cu rea credinta de numele unor angajati atribuindu-le declaratii care nu au legatura cu starea de fapt.

 

         Urmare a articolului sus mentionat dorim sa facem cunoscut modul de functionare al Compartimentului Neonatologie din cadrul unitatii noastre, astfel:

–         Compartimentul Neonatologie are incadrat personal de sine statator: un medic, 6 asistenti medicali, 2 infirmieri si un ingrijitor, desi este organizat in cadrul Sectie de Obstetrica Ginecologie, care la randul sau are personal incadrat separat, asigurand suport la nevoie.

 

     Actiunile domnului Horea Hudrea de a publica articole de presa, fara continut real,  cu titluri senzationale/socante/incredibile, arata goana dansului dupa audienta, care in fapt nu are nici o legatura cu jurnalismul.

 

           In concluzie, informatiile prezentate de dl. Hudrea in articolul respectiv, sunt nereale iar declaratiile pe care sustine ca apartin unor susrse din cadrul spitalului, sunt scoase din context, cu scopul de a manipula cititorii si de a da veridicitate informatiilor publicate.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: