fbpx
HomeȘtiri din TurdaBazinul de inot Turda ramane inchis
spot_img
spot_img

Bazinul de inot Turda ramane inchis

- Publicitate -
spot_img

COMUNICAT BAZIN DE INOT DIDACTIC
Dragi utilizatori ai Bazinului de Înot Didactic Turda, dorim să vă aducem la cunoștință că activitatea Bazinului de înot didactic rămâne deocamdată suspendată, din cauza situației create de apariția COVID – 19, in vederea preventiei raspandirii virusului, până la emiterea unor reglementări legale privind reluarea programului de natație pentru publicul larg și publicarea acestora în Monitorul Oficial al României.

Notă:
În contextul pandemiei COVID-19:
“Piscinele acoperite NU se deschid, conform Ordinului comun al Ministrului Tineretului şi Sportului şi Ministrului Sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”, se arată în Hotărârea adoptată de Consiliul Național pentru Situații de Urgență.
Menționăm ca valabilitatea abonamentelor se va prelungi cu perioada în care activitatea Bazinului de Înot Didactic este suspendată, astfel că utilizatorii nu vor pierde ședințele de curs de inot / acces intrare bazin în acest interval de timp.

Vă asigurăm că, imediat ce vom primi decizii cu privire la reluarea activității cu publicul, veți fi informați pe pagina de facebook a Bazinului de Înot didactic, precum si pe website-ul Salinei Turda, www.salinaturda.eu

Vă mulțumim pentru înțelegere și abia așteptăm să ne revedem!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: