Bazele colecționării jetoanelor de cazino

spot_imgspot_img

Jetoanele de cazino sunt adevărate povești istorice pentru un pasionat al jocurilor de noroc. Să ai repere istorice pentru hobby-ul tău este un lucru extrem de important. Dacă nu ai mai auzit acest lucru până acum, ar trebui să știi că există persoane care colecționează jetoane și chips-uri de poker din cazino, fie în funcție de rezultatele pe care aceștia le-au avut în cazino, fie pentru că au început acest hobby și o colecție pentru astfel de de jetoane devine nu doar o frumusețe de muzeu pe care o poți privi oricând, dar și pentru că după un anumit timp, poate ajunge să valoreze destul de mult încât să merite.

Plus, că dacă sunt prezentate într-un mod cât mai creativ, jetoanele de Poker chiar arată într-un mare fel, fie expuse pe perete, îngrijire, făcând chiar ravagii printre pasionații acestor decorațiuni cu tematică de gambling.

Roșu, alb și albastru

Fiecare cazino are voie să folosească orice tip de jetoane dorește. Poate că un casino online nu are foarte multe de oferit din acest punct de vedere, dar cu siguranță ne putem folosi de acest aspect pentru a-ți oferi câteva sfaturi mai mult decât utile. Pentru început, dacă ai nevoie să înveți cum să îți începi propria colecție de jetoane și chips-uri de poker, culorile sunt un element definitoriu, foarte important pentru începutul unei colecții de calitate. Știi ce înseamnă asta? Că multe dintre jetoanele tradiționale de cazino vor fi mereu disponibile în trei culori dominante, roșu, alb și albastru. Aceste sunt culorile dominante pe care le vei tot vedea în cazinouri, fiind folosite atât de către cazinourile foarte populare, dar și de către cele care nu fac altceva decât să respecte rețeta succesului.

Jetoanele sau chipsurile din cazinouri au aceste trei prime culori deoarece ele sunt cele care oferă cea mai autentică experiență de gambling din cazino. Dar cu toate acestea, ele nu sunt singurele culori pe care le întâlnești în cazinouri. Este foarte posibil ca unii operatori de jocuri de noroc să nu folosească nici măcar una dintre aceste culori, în timp ce unii ar putea avea doar una sau două. Totuși, ceea ce trebuie să reții este că jetoanele roșii, albe și albastre sunt emblematice și că nu există absolut nicio colecție care să nu dețină măcar câteva zeci de astfel de jetoane, fie ele și dubluri sau de vechiimi diferite.

Stabiliți regulile de bază

Fiecare proces de colecționare și fiecare colecție pe care o construiești trebuie să fie urmată de un set de reguli stricte și pe care să le respecți mereu, indiferent de anvergura pe care colecția ta o capătă. Așadar, nu uita că acest set de reguli trebuie stabilit înainte să cumperi primul tău element de colecție, deoarece așa îți vei continua colecția chiar și după primele tale achiziții. Deci nu doar că trebuie să respecți regulile, dar acestea vor dicta și anvergura sau importanța colecției, dar mai ales calitatea acesteia și modul în care o vei respecta de-a lungul timpului. Este extrem de important să îți tratezi colecția cu respect și să îi înțelegi importanța, indiferent de lucrurile te care te vei lovi în decursul procesului tău de colecționare.

Înainte de a începe procesul de colecționare, trebuie să fii sincer cu tine și să stabilești ce îți dorești de la aceasta. Vei dori sa ai mai multe chipsuri din cazinouri cunoscute, chipsuri dintr-un anumit material, vei dori să ții mereu pasul cu chipsurile care apar și sunt de actualitate? Ai o listă de cazinouri și tipuri de chipsuri pe care trebuie să o bifezi?

Îngrijește Colecția

Jetoanele de cazino nu sunt obiecte pe care să le tratezi cu indiferență. Acestea se vor deteriora foarte mult, își vor pierde din calitate, din aspect, iar în timp, în loc să crească în valoarea, nu vor face decât să și-o piardă. Prin urmare, nu trebuie să îți cureți colecția regulat, dar trebuie să o și păstrezi în condiții optime, speciale pentru o astfel de investiție.

Chipsurile de poker pot fi foarte ușor afectate de umezeală sau chiar murdăria de pe mâinile tale. Sfatul nostru este să păstrezi aceste jetoane în cutii speciale sau în albume protejate, departe de lumina soarelui și de razele acestuia. Cu cât îți îngrijești mai bine colecția, cu atât vei fi mai mândru de ea pe termen lung, iar când vei decide că este timpul să o lași unui urmaș sau să o vinzi, vei fi plăcut surprins de valoarea ei. Poți găsi foarte multe ghiduri online care te îndrumă pentru a vea grijă de colecția ta cât mai bine și în cel mai eficient mod.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva informații pe care trebuie să le știi despre colecția de chipsuri de cazino și despre cum poți să ai girjă de obiectele pe care le colecționezi cu atâta pasiune. Nu uita că dacă îți dorești să începi o astfel de colecție, trebuie să fii pregătit și să investești sume considerabile financiare, mai ales că nu vei mai putea schimba chipsurile de cazino înapoi în bani reali. Nu uita sa joci responsabil!

spot_img
%d bloggers like this: