spot_img

Bătaie într-o parcare din Târgu Mureș – un bărbat a murit

Date:

Share post:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la evenimentul din data de 27 martie 2022, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 27 martie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui local public din Târgu Mureș, a avut loc o altercație între mai multe persoane, în urmă căreia un bărbat, de 30 de ani, a suferit leziuni.

Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 2 aprilie a.c., a survenit decesul persoanei vătămate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând în continuare activități de cercetare penală, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale ce se impun.

În consecință, a fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzelor decesului, iar, în funcție de rezultatul acesteia, va fi stabilită încadrarea juridică, sub supravegherea unității de parchet competente.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

REZULTATELE OBŢINUTE ÎN MINIVACANŢA PRILEJUITĂ DE SĂRBĂTORIREA ZILEI DE 24 IANUARIE

Pe perioada minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 24...

LISTA OPERELOR SI MORMINTELOR COMEMORATIVE DE RAZBOI JUDEȚUL MUREȘ

LISTA OPERELOR SI MORMINTELOR COMEMORATIVE DE RAZBOI JUDEȚUL MUREȘ           Nr.crt. Categorie DENUMIRE LOCALITATE ADRESĂ 1 Lucrare...

Percheziții în Cluj și Mureș, într-un super dosar de evaziune fiscală

La această oră, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a...
%d bloggers like this: