spot_imgspot_img

Bataie de joc fata de fermieri si consumatori – 4 lei pe kg de oaie in viu

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

O carmangerie din Bistrita, care opereaza si in zona Turda – Campia, a postat un anunt care demonstreaza atat bataia de joc la care sunt supusi fermierii romani, cat si lacomia marilor companii.

In conditiile in care kilogramul de carne tocata de oaie este vandut cu minim 20 de lei, iar o bucata de pulpa de oaie e vanduta cu 25 lei/kg, diferenta dintre pretul de producator si cel denprocesator este IMENS!

Aceste carente se datoreaza LIPSEI de investitii in sectorul de procesare carne.

Practic, proprietarii de oi din judetul Cluj nu au la dispozitie un abator unde sa-si sacrifice oile si sa le vanda prin forte proprii.

Astfel, devin sclavii procesatorilor privati, care le ofera preturi de nimic.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Related articles

🏆 Legione Câmpia a cucerit rugby-ul feminin!

Cinci luptătoare din Câmpia Turzii, campioane naționale și câștigătoare...

🦅 Vulturii zboară tot mai sus! Lideri neînvinși ai Ligii a 4-a Elite Mureș! 💙🔥

A.F.C. Vulturii Târgu Mureș continuă să domine autoritar Liga...
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social