13.4 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeOPINIEBătaie de joc a PPU-SL Câmpia Turzii față de presa locală

Bătaie de joc a PPU-SL Câmpia Turzii față de presa locală

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Faptul că unii politicieni au, în particular, o atitudine greșită față de mass-media este un lucru cunoscut și valabil, dar niciodată nu am putut fi de acord cu politicieni de mâna a doua care se cred mai importanți decât sunt.

Un caz similar este cel al PPU-SL Câmpia Turzii, un fel de ramură politică, fără doctrină, fără fundament, fără obiective, decât acela de a-și ține oamenii și apropiații pe funcții publice.

Astăzi, la ora 11:00, președintele PPU-SL, Cristian Popescu „Piedone”, cercetat penal pentru fapte de abuz în serviciu în legătură cu incendiul din clubul „Colectiv”, care a curmat viețile a peste 60 de tineri, a vizitat Câmpia Turzii.

A avut o întrevedere „politico-administrativă” cu primarul, Dorin Lojigan, fiind însoțit și de lidera județeană a partidului, dar și de cei trei consilieri locali pe care partidul îi are în Câmpia Turzii (și care vedeau consiliul local doar la televizor, dacă nu exista Avram Gal).

Nimic grav până aici, doar că PRESA LOCALĂ NU A FOST INVITATĂ LA ACȚIUNEA PPU-SL și … de ce spunem „presa locală”? Ei bine pentru că singura entitate care a fost invitată a fost Antena 1 Cluj, televiziunea de casă a PPU-SL-iștilor.

I-am văzut întâmplător pe PPU-SL-iști când ieșeau din Primărie și ne-am îndreptat către Vasile Soporan, președintele PPU-SL Câmpia Turzii pentru a-l întreba pe acesta de ce nu a chemat presa locală la evenimentul lor?

Răspunsul acestuia ne-a siderat … „A venit Antena 1…”, cu alte cuvinte, noi cei din mediul jurnalistic local suntem un fel de „second-hand” pentru marele Vasile Soporan, consilier care nu și-a depus un raport de activitate pentru banii publici pe care-i câștigă în calitate de consilier local, de la învestirea sa în funcție.

Astfel de atitudini, manifestate de politicieni nu fac decât să-i decline pe aceștia în fața opiniei publice, demascând carențe grave în educația și cultura acestora.

Un partid politic … umanist … ar trebui să profite din plin de prezența mass-media, să învețe să comunice cu mass-media, cu atât mai mult cu cea locală, care oricând poate fi un aliat sau un inamic, dar … ia cultură, educație și diplomație de unde nu-i!

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: