fbpx
HomeDEZVĂLUIRIBătaia de joc continuă pe DJ 150
spot_img
spot_img

Bătaia de joc continuă pe DJ 150

- Publicitate -
spot_img

În această dimineață, Consiliul Județean Cluj a anunțat, pentru A TREIA OARĂ în acest an, demararea de lucrări de reabilitare pe DJ 150 Viișoara – Mociu.

Astfel, după ce atât în luna mai, cât și în iulie, instituția condusă de Alin Tișe a declarat că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor, iată că s-a trecut la plombare, burdușire și … cum zicea Horia Nasra, CÂRPEALĂ IEFTINĂ.

„Lucrările constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi a rigolelor, cosiri și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare. Totodată, pe un sector în lungime de peste 15 kilometri, respectiv între kilometrul 25+000 și kilometrul 40+300, lucrările de întreținere se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.”, se arată în comunicat.

Aceste lucrări de plombare și burdușire nu vor ține mai mult de 6 luni, iar dacă iarna va fi atât de câinoasă pe cât se anunță, s-ar putea ca, drept în miezul iernii, să apară gropi foarte periculoase pe DJ 150.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: