7.4 C
Turda
Wednesday, September 21, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIBaronul local, Sașa, continuă să sfideze legea

Baronul local, Sașa, continuă să sfideze legea

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un internaut ne-a semnalat un nou act de încălcare a legii, de această dată cea electorală, la care s-a dedat primarul de la Tritenii de Jos, condamnat în două dosare penale, la închisoare.

Astfel, deși campania electorală a debutat vineri, la ora 00:00 și, în mod normal, bannerele electorale trebuiau ridicate de pe străzi ÎNAINTE DE DEBUTUL CAMPANIEI, baronul local de la Tritenii de Jos, Valer Sașa, președintele PSD, n-a avut nicio problemă în a-și etala bannerele pe toate străzile comunei, deși legea îi interzice!

Astfel, ne întrebăm în mod legitim, oare chiar nu mai există nicio lege și nicio limită a bunului simț pe care primarul și președintele PSD de la Triteni să nu o încalce?

Ca o comparație, TOATE CELELALTE BANNERE, atât cele ale PNL, cât și cele ale ALDE au fost retrase de pe stâlpi, conform legii.

Nu este posibil ceea ce se întâmplă la Tritenii de Jos, iar autoritățile îndrituite să pună capăt acestor deraieri ar trebui să se sesizeze și să ia măsuri!

RefleqtMedia face un apel public atât la AEP, cât și la conducerea județeană a PSD Cluj să ia măsuri pentru a opri acest derapaj și această atitudine de baron local pe care o manifestă Împăratul Roșu, Valer Sașa.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: