spot_img

Bărbat din Unirea, în arest preventiv, după ce a furat un telefon mobil

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Un bărbat din Unirea este cercetat în stare de arest preventiv după ce ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unui magazin din Aiud și ar fi sustras un telefon mobil. Bărbatul nu se află la prima abatere, acesta a mai fost cercetat pentru fapte similare.

 

La data de 25 decembrie 2021, în jurul orei 03.40, polițiștii din Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, la o societate comercială, din municipiu, s-a declanșat sistemul de alarmă.

 

Polițiștii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp au identificat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Unirea, care avea asupra sa un telefon mobil, pe care l-ar fi sustras din incinta societății comerciale.

 

Față de bărbat polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar telefonul a fost recuperat și restituit societății comerciale.

 

În cursul zilei de ieri, 26 decembrie, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si-a batut ambii parinti, la Unirea

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat...

Bătaie la Unirea – și-au băgat în spital un consătean

Trei bărbați din comuna Unirea, cercetați pentru lovire sau alte violențe, au fost reținuți de polițiști. Pe fondul...

Violență în familie, la Unirea

Polițiștii din Unirea  au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care  și-ar fi agresat...

O masina a luat foc la Unirea

Un autoturism s-a aprins, in mers, in localitatea Unirea din judetul Alba. "Det.Aiud intervine pentru lichidarea unui incendiu de...
spot_img

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.11.2020, între orele 08.00 - 16.00,  în municipiul Turda, pe strada Libertății.   Întreruperea...
%d bloggers like this: