spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Bărbat din Luduș, arestat după ce și-a rupt dispozitivul electronic de urmărire! Își bătea sistematic soția

Poliţiştii mureşeni efectuează cercetări într-un dosar penal deschis pentru violenţă în familie, ameninţare şi distrugere.

 

În fapt, la data de 15 octombrie a.c., Poliţia oraşului Luduş a fost sesizată că un bărbat, de 55 de ani, din Luduş, ar fi exercitat asupra soţiei sale, în vârstă de 49 de ani, acte de violenţă şi ameninţare.

 

Astfel, în urma activităţilor efectuate, poliţiştii au emis, faţă de cel în cauză, ordin de protecţie provizoriu, aplicându-i totodată bărbatului brăţară electronică de supraveghere.

 

La data de 16 octombrie a.c., dispeceratul S.I.M.E. a fost alertat cu privire la faptul că acesta a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis în favoarea victimei.

 

În urma cercetărilor, s-a reţinut că persoana bănuită nu ar fi păstrat distanţa minimă impusă faţă de persoana vătămată şi, totodată, ar fi provocat distrugeri dispozitivului aplicat.

 

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus, faţă de cel bănuit, măsura reţinerii pentru 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

 

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img