fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiBărbat din Câmpia Turzii, trimis în judecată pentru „legale”, la Mureș

Bărbat din Câmpia Turzii, trimis în judecată pentru „legale”, la Mureș

spot_img

Un tânăr din Câmpia Turzii a fost trimis în judecată, în al treilea dosar penal din activitatea sa infracțională.

După ce a primit pedeapsă cu suspendare într-un dosar de trafic de droguri și după ce se judecă într-un dosar de proxenetism, protagonistul nostru a fost trimis în judecată într-un al treilea dosar, în care este acuzat de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În 27 noiembrie, anul trecut, bărbatul din Câmpia Turzii, alături de un alt bărbat, au fost arestați de către procurorii DIICOT, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Mureș a admis propunerea, astfel că, de 4 luni, cei doi sunt „cazați” în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

În urmă cu 5 zile, Tribunalul Mureș i-a trimis pe cei doi, dar și pe un al treilea complice, în judecată, pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul din Câmpia Turzii riscă până la 6 ani de închisoare, la care se mai pot adăuga 3-4 ani, din dosarul de proxenetism.

Spunem „dacă”, deoarece – până la proba contrarie – beneficiază de prezumția de nevinovăție.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: