fbpx
spot_img
spot_img

Bărbat din Bogata salvat de la sinucidere de polițiștii ludușeni

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Vineri, 20 august a.c, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.12 Luduș au fost alertați de către rudele unui bărbat din comuna Bogata, despre faptul că acesta ar fi plecat spre pădurea din localitate, cu intenția de a se sinucide.

Imediat au fost mobilizați polițiștii, iar la scurt timp de la primirea sesizării un echipaj format din doi polițiști a reușit depistarea bărbatului la marginea unei pădurea din localitatea Bogata.

Agentul principal de poliție Mogoș Marcel din cadrul Postului de Poliție Bogata, împreună cu colega sa din cadrul Poliției orașului Iernut l-au găsit pe bărbatul de 53 de ani, spânzurat de creanga unui copac.

Polițiștii au dezlegat ștreangul, l-au eliberat pe bărbat, iar colegul nostru i-a acordat primul ajutor, observând că acesta avea semne vitale.

A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, la fața locului deplasându-se un elicopter SMURD, care a stabilizat și transportat persoana în cauză, în stare de semiconștiență, la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma intervenției prompte, cei doi colegi au reușit astfel să îi salveze viața bărbatului.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: