fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiBalastiere ilegale la Câmpia Turzii - făptuitorul a avut multe „meciuri” cu...

Balastiere ilegale la Câmpia Turzii – făptuitorul a avut multe „meciuri” cu autoritățile

- Advertisement -

O investigație de presă scoate la iveală o nouă faptă ilicită a unui om de afaceri din Câmpia Turzii.

După ce a fost implicat în dosarul care l-a trimis pe Mihnea Iuoraș la închisoare, după ce a fost obligat să restituie către SC Domeniul Public SA Câmpia Turzii câteva miliarde de lei vechi, pentru că le-a vândut asfalt neconform, după ce a pierdut un teren, la Chețani, pentru că nu și-a plătit facturile din contractul de concesiune … Gabriel Dandoci lovește din nou.

„Potrivit unui răspuns al Apele Române Cluj (ABAST), de pe urma a peste 350 de controale la balastierele din Cluj, inspectorii au făcut plângeri penale în cazul a trei societăți care administrează balastiere prin care se exploatează ilegal agregate miniere. Este vorba despre firme controlate de milionarul clujean Liviu Florian, cunoscut pentru afacerile cu carne de porc, Gabriel Dominic Dandoci, fiul unuia dintre liderii romilor din Câmpia Turzii, și ZANC ARITON-MIRCEA, cumnatul fostului prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.”, scrie Gazeta de Cluj.

Firma AGM Cons îi aparține lui Dandoci Gabriel Dominic, care este unic acționar și administrator al firmei. Compania a avut pe 2019 o cifră de afaceri de peste 1,1 milioane lei și un profit de 350.000 lei.

În cadrul firmei lui Dandoci sunt angajate 12 persoane. Societatea face parte dintr-un grup de firme denumite generic AGM. companiile din cadrul acestui grup au la activ numeroase contracte publice, în special în domeniul infrastructurii și construcțiilor. Sub această prismă se explică și o societate care exploatează balastru, materie primă folosită în lucrările de construcții.

Dandoci a fost și partener politic al fostului președinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan, Dandoci sponsorizându-l pe Seplecan cu mai multe articole și interviuri de presă, în perioada 2012-2014.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Copiii din Zau de Câmpie au primit jucării noi de la...

0
Inspectoratul Școlar Județean Mureș, a donat în cursul zilei de azi, 13.02.2018, jucării pentru preșcolarii de la Școala Gimnazială Zau de Câmpie - Grădinița...

Comentarii

%d bloggers like this: