12.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeSPORTBăieți contra bărbați, pe „Municipalul” turdean

Băieți contra bărbați, pe „Municipalul” turdean

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primul meci din noul sezon de Liga a 4-a a fost unul greu pentru ACS Sticla Arieșul Turda, în fața propriilor suporteri.

Pe o atmosferă toridă, staff-ul tehnic al sticlarilor a aruncat în luptă, în meciul contra Unirii Iclod, o echipă cu media de vârstă de 17 ani.

Pîrv Antonio, Costea Cătălin, Popa Vlad, Pavel Darius, Savu Alex, Ötvös Mario, Pătraș Cristian, Ötvös Remus, Sava Paul, Berekeczi Lorand, Hărăstășan Marian. Rezerve: Mârzan Ovidiu, Jurcă Andes, Csulak Adrian, Nagyoși George, Benedict Andi, Szanto Csaba – a fost echipa aruncată în luptă de ACS Sticla Arieșul Turda.

„Copii” Turzii au ratat un penalty chiar în debutul partidei, lucru care i-a demoralizat pe sticlari, care au primit gol înainte de pauză.

La câteva minute după debutul reprizei secunde, Unirea Iclod a marcat pentru 2-0, însă turdenii au avut ocazii serioase de a reduce, cel puțin, din diferență.

La final s-a încheiat 0-2 pentru Unirea Iclod, iar ACS Sticla este la a doua înfrângere în două jocuri oficiale, Cupă și Campionat, fără gol marcat.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: