spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Baghera – refuzat de Curtea de Apel – rămâne în pușcărie

spot_img

Sorin Sergiu Scrob, zis „Baghera”, zis „Lordul Drogului Zombie” a încercat să scape de acuzația de viol, care i-a adus o condamnare care-l va ține în închisoare până în 2027.

Ca o ultimă soluție, Baghera a ales „contestația în anulare”, pe care a înaintat-o către Curtea de Apel Cluj.

Ei bine, la fel ca la Turda, judecătorii clujeni i-au dat cu flit fostului traficant de stupefiante, astfel că acesta va rămâne în pușcărie până la liberarea condiționată sau la termen.

„Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 431 alin. 1 Cod procedură penală, respinge ca inadmisibilă în principiu contestaţia în anulare formulată de contestatorul-condamnat SSS împotriva Deciziei penale nr. 568/A/2022 pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul penal nr. 2394/328/2021. În temeiul art. 275 alin. 2 din C.proc.pen., obligă contestatorul la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. În temeiul art. 272 C.proc.pen., încuviinţează suma de 680 lei, reprezentând onorariul cuvenit doamnei avocat HDA, în calitate de apărător desemnat din oficiu pentru inculpat, sumă ce se avansează în favoarea Baroului Cluj din FMJ. Definitivă. Pronunţată azi, în data de 03 Februarie 2023, prin punerea deciziei la dispoziţia părţilor şi procurorului prin intermediul grefei Curţii.”, este decizia Curții.

spot_img
spot_img
spot_img