23.4 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIBaghera rămâne în arest preventiv - vezi ce alte acuzații are

Baghera rămâne în arest preventiv – vezi ce alte acuzații are

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Instanța a respins cererea emisă de avocatul lui Sorin Scrob (Baghera) de a fi eliberat din arest preventiv, după ce în septembrie anul trecut a fost arestat de DIICOT.

Acesta a fost filat vreme de un an de zile, în celebrul caz al drogului „zombie”, astfel că procurorii au avut destul material pentru a-l ține pe Baghera după gratii.

Presa locală turdeană a solicitat informații de la IPJ Cluj, cu privire la alte cazuri în care Baghera ar fi cercetat penal, iar răspunsul polițiștilor este năucitor.

”În anul 2018, la nivelul Politiei municipiului Campia Turzii au fost inregistrate 3 dosare penale privind savarsirea infractiunilor de furt si tainuire de catre persoana mentionata. În aceste dosare cercetarile au fost finalizate, fiind inaintate parchetului cu propunere de trimitere in judecată.

Persoana in cauza este vizata in alte trei dosare aflate in instrumentarea polițiștilor de la Campia Turzii, dosare intocmite pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, viol și uciderea animalelor cu intentie, fapte prevăzute de Codul penal. In aceste cazuri, politistii desfasoara activitati pentru administrarea probatoriului.”, a precizat IPJ Cluj, pentru Turdanews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: