spot_img
spot_img

BACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ, în județul MUREȘ

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Examenul de Bacalaureat pentru absolvenţii învățământului liceal este în plină desfășurare – o perioadă de emoții pentru absolvenți și cei din jurul lor. În aceste zile, polițiștii mureșeni, alături de celelalte structuri de ordine publică, acționează pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor activități.

 

Astfel, se are în vedere adoptarea unor măsuri specifice de siguranţă publică în zona adiacentă centrelor unde se susţin examenele, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, precum şi pentru depistarea şi luării măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportament sau prin activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea şi liniştea publică.

 

Polițiștii angrenați în această misiune (ordine publică/proximitate, dar și rutieră și siguranță școlară) intensifică activitățile specifice de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă şi a oricăror acţiuni de natură să împiedice desfăşurarea normală a activităţilor. 

 

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe căile de acces ce converg spre unităţile de învățământ în care se organizează examene, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea circulaţiei.

 

În acest context, pentru ca aceste zile să treacă fără evenimente neplăcute, Biroul Siguranța Școlară vă reamintește:

  • În agitația traficului rutier, lipsa respectului și pierderea răbdării, abordarea precipitată a situațiilor ce pot apărea, pot transmite tinerilor o stare de agitație care nu-i va avantaja la examen!
  • Nerespectarea regulilor privind traversarea vă pune în pericol!
  • Siguranța personală și protejarea bunurilor depinde în mare parte de noi!
  • Tinerii, mai ales în pragul unui examen, au nevoie de toată susținerea celor din jur, de calm, de sentimentul că au suportul familiei lor în orice împrejurare!

 

Tuturor candidaților MULT SUCCES și vacanță plăcută!

 

      COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Prefectul de Mureș, omagiu adus eroilor uciși de Armata Maghiară la 1848

În cursul zilei de ieri, Mara Togănel, prefectul județului Mureș, a transmis un mesaj de omagiu pentru cei...

Intervenţie de reimplantare scalp realizată cu succes la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

  O echipă medicală, coordonată de Dr. Cristian TRÂMBIŢAŞ, medic specialist chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, a realizat, săptămâna...

A zecea prelevare de organe, în acest weekend, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş 

În acest weekend, mai multe echipe de medici de la Târgu Mureş, Cluj şi Bucureşti au prelevat rinichii...

„Pește” de la 19 ani … a băgat 3 femei la produs

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 19...
spot_img

Avram Gal: „Fiecare zi ce trece aduce Summitul valorilor creștine mai aproape, iar cu cât este mai aproape cu atât speranța mea că România...

Fiecare zi ce trece aduce Summitul valorilor creștine mai aproape, iar cu cât este mai aproape cu atât speranța mea că România poate...
%d bloggers like this: