spot_img

BACALAUREAT ÎN SIGURANȚĂ, în județul MUREȘ

Date:

Share post:

Examenul de Bacalaureat pentru absolvenţii învățământului liceal este în plină desfășurare – o perioadă de emoții pentru absolvenți și cei din jurul lor. În aceste zile, polițiștii mureșeni, alături de celelalte structuri de ordine publică, acționează pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor activități.

 

Astfel, se are în vedere adoptarea unor măsuri specifice de siguranţă publică în zona adiacentă centrelor unde se susţin examenele, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, precum şi pentru depistarea şi luării măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportament sau prin activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea şi liniştea publică.

 

Polițiștii angrenați în această misiune (ordine publică/proximitate, dar și rutieră și siguranță școlară) intensifică activitățile specifice de prevenire şi combatere a infracţiunilor cu violenţă şi a oricăror acţiuni de natură să împiedice desfăşurarea normală a activităţilor. 

 

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe căile de acces ce converg spre unităţile de învățământ în care se organizează examene, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, pentru prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea circulaţiei.

 

În acest context, pentru ca aceste zile să treacă fără evenimente neplăcute, Biroul Siguranța Școlară vă reamintește:

  • În agitația traficului rutier, lipsa respectului și pierderea răbdării, abordarea precipitată a situațiilor ce pot apărea, pot transmite tinerilor o stare de agitație care nu-i va avantaja la examen!
  • Nerespectarea regulilor privind traversarea vă pune în pericol!
  • Siguranța personală și protejarea bunurilor depinde în mare parte de noi!
  • Tinerii, mai ales în pragul unui examen, au nevoie de toată susținerea celor din jur, de calm, de sentimentul că au suportul familiei lor în orice împrejurare!

 

Tuturor candidaților MULT SUCCES și vacanță plăcută!

 

      COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Ziua Ursului, la Zoo Târgu Mureș

După tradiția populară în fiecare an, în ziua de...

Incendiu VIOLENT la Targu Mures – s-a emis Ro-Alert

*Târgu Mureș*: *incendiu* produs la *un ansamblu de hale...

REZULTATELE OBŢINUTE ÎN MINIVACANŢA PRILEJUITĂ DE SĂRBĂTORIREA ZILEI DE 24 IANUARIE

Pe perioada minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 24...
%d bloggers like this: