spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Bă, cât rahat vă place să mâncați!

Pregătiți furcile, topoarele, făcliile – CÎȚU TREBUIE MAZILIT. A condus beat, cum și-a permis? Vai… vai, ce netrebnici de oameni!

Cine-mi citește articolele știe că nu pot să fiu fan nici al lui Cîțu (un progresist parșiv, care s-a cocoțat în fruntea PNL-ului profitând de pandemie) și nici al lui Orban (ipocriții disperați nu pot stârni decât milă), dar … felul în care se joacă această dispută între cele două tabere care conduc PNL-ul a devenit ridicolă.

„A condus sub influența alcoolului” – păi… cât? Ce concentrație de alcool a avut în sânge? 

Am aflat că s-a întâmplat acum 20 de ani, când Cîțu avea 28 de ani, în Iowa (unul dintre statele americane cu CELE MAI ASPRE PEDEPSE) și a stat 2 zile în pușcărie, primind o amendă de 1200 de dolari.

Așa … asta înseamnă că a băut O BERE, având concentrația de peste 0.08% și a fost „first offender” – adică a făcut-o odată și a învâțat.

Acum, toate hahalerele politice care n-au două legi inițiate cu care să se laude se apucă să dea în premier și să-i ceară demisia… PE-NI-BILI!

Hai să vorbim ca-ntre bărbați: CÂȚI dintre bărbații care au citit știrea despre Cîțu poate să spună CU MÂNA PE INIMĂ ȘI CU CONȘTIINȚA ÎMPĂCATĂ că nu au condus NICIODATĂ sub influența unei beri?

Câți?  Exact! Fac pariu că cel puțin o jumate dintre cei care i-au sărit premierului în cap că a băut o bere când era tânăr și a fost prins băut, FĂRĂ SĂ FACĂ ACCIDENT, fără să fie beat „turtă”, au fost în aceeași situație … doar că n-au fost prinși de poliție!

Ne place să aruncăm cu rahat în unul și altul și adorăm să judecăm pe unul și altul, dar nu uitați – dragi cititori, ăștia mai ipocriți din fire:

  1. Înainte să fie președintele Statelor Unite, George W. Bush fuma marijuana, făcea parte din organizația Skull&Bones și participa la petreceri deocheate;
  2. Înainte să fie papă, Benedict al XIV-lea a fost în anturajul lui Adolf Hitler
  3. Winston Churchill – cel mai mare premier pe care l-a avut Marea Britanie vreodată, bea câte O STICLĂ de scotch pe zi!
  4. Adolf Hitler nu bea și nu fuma !

Nu mai fiți atât de ipocriți!

spot_img
spot_img
spot_img