spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal și șansa mântuirii…

După toată tevatura din ultima vreme cu condamnarea în primă instanță a lui Avram Gal la 5 ani de închisoare cu executare, iată că răsare și prima speranță pentru prietenul nostru.

Curtea de Apel București a acceptat să reexamineze probele din dosarul său, considerându-se practic că Tribunalul București nu a judecat în mod obiectiv aceste probe.

De asemenea, potrivit unor informații, probele cele mai controversate, utilizate în condamnarea lui Avram Gal au fost atât declarațiile acuzatorului, cât și capturile de ecran de pe „Whatsapp” – ultima probă fiind utilizată și luată în considerare FĂRĂ EXPERTIZĂ TEHNICĂ.

Această decizie a Curții de Apel București este – probabil – cea mai bună veste pe care o putea primi Avram Gal în acest stadiu al dosarului și… fie vorba între noi, Avram merită să scape de acest dosar, atât din punct de vedere legal – pentru că e nevinovat, dar și moral merită să scape.

Dintre mulții oameni de afaceri din zona Clujului, Avram Marius Gal este printre cei care s-au implicat cel mai mult în acte de filantropie. Atât prin Asociația Creștină New Life, cât și prin conexiunile sale cu „TAPS”, Gal a adus ajutor atât sinistraților români, cât și refugiaților din Ucraina.

Urmează vedem cum se va dezvolta acest dosar, la Curtea de Apel București, dar șansele ca Avram Gal să scape de pedeapsă… sunt tot mai mari!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img