fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAvram Gal - prezent la cea de-a 51-a Convenție Penticostală Romana din...
spot_img
spot_img

Avram Gal – prezent la cea de-a 51-a Convenție Penticostală Romana din SUA și Canada

- Publicitate -
spot_img

Se pare că, în cursa lui pentru cucerirea fotoliului de primar al Municipiului Câmpia Turzii, președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, își consolidează relațiile cu membri cultului penticostal, dar și influența sa în „Familie”.

Proaspătul secretar general al ALDE Cluj, Avram Marius Gal, împreună cu soția sa, au fost prezenți la cea de-a 51-a Convenție Penticostală Romana din SUA și Canada.

Evenimentul a avut loc în localitatea Houston, din statul american, Texas și s-a bucurat de un aflux imens de penticostali români, atât din Statele Unite ale Americii, cât și din Canada.

În cadrul convenției, Avram Gal a purtat mai multe discuții cu pastorul, Cornel Avram, președintele Uniunii Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada, dar și cu îndrăgita interpretă, Laura Bretan.

Legăturile lui Avram Gal cu bisericile neo-protestante din Statele Unite ale Americii au fost documentate inclusiv într-un documentar Netflix, dar și în mai multe investigații de presă, realizate de Hotnews și Digi24.

În altă ordine de idei, Avram Marius Gal a devenit coordonator ALDE diaspora, prilej cu care a purtat mai multe discuții cu românii din SUA, Canada și Austria, vis-a-vis de situațiile comunităților de români, de problemele cu care se confruntă, dar și de viziunea oamenilor din Diaspora vis-a-vis de politica și viața social-politică din țară.

Avram Gal este președintele Asociației New Life Evangelical și, în 2020, va organiza Summitul Creștin New Life la Palatul Parlamentului din București.

Revenind la evenimentul religios de la Houston, la Convenție a participat și Ministrul Apărării Naționale din România, Gabriel Leș.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: