fbpx
spot_img
spot_img

Avram Gal este noul președinte al ALDE Cluj

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Politicianul din Câmpia Turzii și-a anunțat intențiile prin intermediul unui comunicat de presă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Începând de astăzi, Avram Gal este noul președinte al organizației ALDE Cluj. Cu rândurile puternic zdruncinate după alegerile parlamentare, la capătul cărora, ALDE nu a reușit să intre în Parlament, misiunea lui Gal este una grea – aceea de a reclădi, din nimic, pe teren nisipos, o structură politică demnă de a se bate cu greii, PNL, USRPLUS și PSD.

„În urma unei decizii de astăzi a Biroului Central ALDE, am fost încredințat să preiau funcția de președinte al filialei județene Cluj a Alianței Liberalilor si Democraților.

Deși dețin o functie de vicepreședinte la nivel național am acceptat provocarea de a relansa formațiunea noastră într-unul dintre cele mai dinamice centre de dezvoltare ale țării. Clujul a devenit un epicentru al creșterii economice, iar în calitate de promotor al ideilor autentic liberale voi demara o serie de inițiative menite să aducă regiunea la potențialul său optim.

Deși actuala administratie liberală investește serios in marketing, erijându-se în cea mai perfomantă echipă de conducere, în urma discuțiilor cu oamenii se poate lesne constata câte probleme serioase zac nerezolvate. Astfel, începând cu dezechilibrele pietei imobiliare ce retează orice posibilitate tinerilor de a avea o situație locativă decentă, și până la circulația absolut sufocantă din oraș (un blocaj generealizat ce afecteaza semnificativ calitatea aerului), sunt necesare politici inteligente care să vină în sprijinul oamenilor.

Filiala Cluj are o echipa foarte dinamică și cred ca putem construi multe proiecte frumoase impreună. Vreau sa le mulțumesc toturor colegilor pentru mesajele de încredere transmise și îi asigur pe această cale că voi face o prioritate din proiectul numit ALDE Cluj.”, a declarat Avram Gal.

Este interesant cum va evolua acest plan de relansare a ALDE, în condițiile în care – până la acest moment, cel mai vocal membru al întregului partid … este Avram Gal.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: