spot_img

Avram Gal, după ce a fost achitat de Judecătoria Turda: Rămâneți alături de mine și nu vă voi dezamăgi

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Avram Marius Gal, vicepreședintele ALDE, a fost achitat în dosarul privind falsul intelectual săvârșit la Domeniul Public Câmpia Turzii, în vara anului 2015.

Cu acest prilej, cel mai cunoscut politician din Câmpia Turzii, implicat în activități de filantropie și business, a remis un punct de vedere vis-a-vis de situație.

Așa cum am spus în repetate rânduri, o democrație funcțională se întemeiază pe o justiție dreaptă. România a traversat o perioadă deosebit de nefastă în care justiția a fost utilizată de anumite cercuri obscure de putere drept instrument de răzbunare politică.

În ultimii ani, numeroși oameni din sistem au ieșit în față, avand curajul sa pună degetul pe rană. Astfel de magistrați mi-au conferit încredere în justiție și m-au convins că situația se va îndrepta.
 
Pot să vă ofer astăzi chiar exemplul meu. După ce ani de zile am fost șicanat de anumite personaje cu un simulacru de dosar, iată că instanța a hotărât, fără drept de apel, nevinovăția mea.
 
Chiar dacă apropiații și colaboratorii au fost ferm convinși de neimplicarea mea în orice afacere ilegală, să știti că un astfel de dosar atârnă ca o piatră de moară pentru un om politic. Din acest motiv, cei care orchestrează astfel de dosare, nu urmăresc altceva decat să arunce o umbră de îndoială asupra persoanei, pentru a-i reteza, ori încetini cariera politică.
 
Cei care au încercat să-mi pună piedici au eșuat lamentabil. Prin decizia de astăzi a instanței încrederea mea în justiție s-a consolidat puternic. România începe să semene tot mai mult cu acea țară pe care aspir sa o lasăm moștenire copiilor nostri. Sunt motivat să lupt și mai energic pentru obiectivele, și mai ales, pentru principiile cu care am intrat în politică.
 
Rămâneți alături de mine și promit că nu vă voi dezamăgi!”, a transmis Avram Gal.
 
Este de așteptat ca Gal să fie achitat și în dosarul de „trafic de influență” în care este judecat de Tribunalul București.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Primaria Turda NU A AVUT nicio implicare in incidentul din Cimitirul Eroilor

Primăria Municipiului Turda nu a avut nicio implicare în organizarea acestei acțiuni. Primarul a participat la o altă acțiune în centrul orașului, la monumentul...
%d bloggers like this: