spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal, despre recenta vizită în Mexic și posibilitățile pe care aceasta le aduce

spot_img

Dragi parteneri și colaboratori,

În recenta mea călătorie în Ciudad de Mexico, am avut plăcerea de a explora împreună cu Fadlala Akabani Hneide – “Secretario Dessarollo Economico” și de a deschide noi oportunități pentru noi toți, punând bazele unei colaborări fructuoase între România și Mexic.
Am identificat aici domenii promițătoare care, cred eu, vor aduce beneficii atât economiei românești, cât și celei mexicane.

Unul dintre aceste domenii este cel al importului de pește și fructe de mare, din Mexic. Acesta reprezintă o oportunitate excelentă de a diversifica piața noastră și de a oferi consumatorilor români acces la produse alimentare de înaltă calitate.

În plus, am discutat despre posibilitățile de colaborare în transferul de tehnologie și dezvoltare din sectorul IT. Acestea sunt domenii în care România s-a remarcat deja în străinătate, iar colaborarea cu Mexic poate accelera inovația și creșterea în acest sector atât de important. Este vital să ne folosim cunoștințele și resursele pentru a răspunde provocărilor globale, de la schimbările climatice până la securitatea alimentară și cea cibernetică.

Văd această colaborare ca pe o punte între două economii emergente, deschizând drumul spre un viitor în care ambele țări beneficiază de progres și prosperitate.

Sunt entuziasmat de potențialul acestei inițiative și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a transforma aceste oportunități în realitate.

Cu respect,
Avram M. Gal

spot_img
spot_img
spot_img