spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal: Dați-mi șansa să demonstrez!

Dragi concetățeni,

Numele meu este Avram M. Gal, și astăzi, stând în fața dumneavoastră, nu doar că îmi asum o promisiune, ci îmi asum un angajament ferm. A venit vremea pentru o schimbare pozitivă în Câmpia Turzii și eu sunt aici să lupt pentru fiecare dintre voi, să construim împreună orașul la care visăm.

Înțeleg scepticismul unora, ani de promisiuni nerespectate vă pot face să vă întrebați de ce ar fi diferit cu altcineva. Dar eu nu vin să vă seduc cu promisiuni. Vin pentru o șansă – o șansă să demonstrez că prin muncă, dedicare și transparență, putem face progrese reale.

Dați-mi șansa să arăt că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, să transformăm împreună viziunea noastră comună în realitate. Să punem bazele unei administrații care ascultă și care servește nevoile comunității. O administrație care nu doar că își propune să facă, ci care chiar face.

Orașul nostru are nevoie de un lider care să își asume responsabilitatea pentru viitorul său, care să își canalizeze energia spre progresul fiecăruia dintre noi. Sunt gata să fiu acel lider pentru voi, să pun umărul la construirea unui Câmpia Turzii prosper pentru noi toți.

Haideți să lăsăm deoparte promisiunile goale și să acționăm împreună. Dați-mi șansa să demonstrez ce putem realiza când suntem uniți pentru o cauză comună.

Cu speranță, curaj și determinare, putem deschide un nou capitol pentru orașul nostru.

Cu respect și încredere în forța comunității noastre,

Avram M. Gal

spot_img
spot_img
spot_img