fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiAvram Gal: „Dacă aproape 4 ani de zile nu s-au remarcat cu...
spot_img
spot_img

Avram Gal: „Dacă aproape 4 ani de zile nu s-au remarcat cu nimic deosebit, decât MIZERIE în tot Orașul , GROPI la tot pasul , SPAȚIUL VERDE lăsat de izbeliște în părculețele de copii, în Berc, între blocuri, peste tot … dintr-o dată s-au pus pe treabă și au început să apară zeci de proiecte, investiții , bani primiți de la consiliul județean , etc.”

- Publicitate -
spot_img

Tema discuției de astăzi : Achiziția unui Computer Tomograf la Câmpia Turzii

Am dorința de a mă face înțeles chiar de la începutul acestei discuții cu voi, locuitorii acestui oraș !
Sunt foarte bucuros de achiziția computerului tomograf, vehiculată în mass-media locală de către actuala conducere a orașului. Tot ce se poate obține din fonduri europene, guvernamentale sau județene este binevenit pentru noi toți locuitorii din Câmpia Turzii.
Câmpia Turzii trebuie să progreseze din toate punctele de vedere: medical, industrial, al infrastructurii și al curățeniei zonale.

Ceea ce mă nemulțumește pe mine personal și probabil pe multe alte persoane este AVALANȘA ACEASTA DE REALIZĂRI și de ,,VEȘTI BUNE” promise la sfârșitul unui mandat de Primar .

Bineînțeles toate acestea, după cum vă dați seama vor începe să fie făcute după alegerile de primar din IUNIE … 🙄🙄🙄.
Exemple de astfel de promisiuni făcute de Lojigan și echipa sa sunt Parcul Tetarom 5 sau Marea Astfaltare din 2017, promise pentru mandatul ce aproape a trecut, și NEREALIZATE.

Dacă aproape 4 ani de zile nu s-au remarcat cu nimic deosebit, decât MIZERIE în tot Orașul , GROPI la tot pasul , SPAȚIUL VERDE lăsat de izbeliște în părculețele de copii, în Berc, între blocuri, peste tot … dintr-o dată s-au pus pe treabă și au început să apară zeci de proiecte, investiții , bani primiți de la consiliul județean , etc.

Întrebarea mea pentru voi este : Acest Computer Tomograf nu putea fi achiziționat acum 3 ani , LA ÎNCEPUT DE MANDAT?! După cum știm, Alin Tișe este membru PNL și președintele Consiliului județean Cluj din 2016 !!!
CE VINĂ AU CETĂȚENII care nu au putut avea șansa să beneficieze de acest CT și poate unii chiar au avut de suferit din cauza aceasta . DOAR CĂ ATUNCI NU SE APROPIA O CAMPANIE ELECTORALĂ în care cei din conducere să facă pomeni și promisiuni de care să beneficieze în ziua votului.
Acum ce preferăm ca locuitori ai orașului?! SĂ TRĂIM 4 ANI în mizerie și dezastru iar în preajma alegerilor să vedem că se pot face și puțină curățenie și investiții?! Sau schimbăm ceva?

Răspundeți voi sincer la această întrebare !

Sunt sigur că primele răspunsuri vor veni din partea CAMARILEI DE PARTID a PNL-ului ,dar sunt convins că omul de rând va fi sincer cu el însuși și va înțelege nemulțumire mea și probabil și a altora .

Îmi doresc un oraș curat și dezvoltat de la începutul mandatului până la sfârșit!

AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU!!!

Vă mulțumesc pentru atenția acordată!

Cu sinceritate,
Avram GAL

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: