spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal – antreprenorul care se reinventează constant! Ce business a gândit, după plecarea de la Transylvania Steak House?

Avram Gal este, fără îndoială, omul care are idei constante și strategii de business printre cele mai polivalente. În urmă cu 10 minute, omul de afaceri a publicat pe rețelele de socializare o postare prin care-și anunță ieșirea din acționariatul resturantului Transylvania Steak House.

„Dragi prieteni, cu stimă și nostalgie vă anunț că m-am retras total din proiectul Transilvania Steakhouse!

Am decis să mă implic într-un alt proiect gastronomic, complet nou, personal, un brand nou-nouț, pe care am de gând să-l multiplic apoi la nivel național.

Conceptul meu privind acest nou proiect gastronomic constă inițial în lansarea unui restaurant cu specific în gătirea și prepararea pastelor.
Acest concept unic și inovativ are următoarele particularități, care-i vor creiona o identitate și o originalitate aparte: ne dorim să promovăm doar produse “homemade” , gătite la noi în restaurant, inclusiv producerea pastelor de la 0.

O altă particularitate este aceea că vom colabora doar cu producători locali, achiziționând de la aceștia materia primă și produse de calitate
obținute în gospodăriile sau fermele acestora.

Vom crea astfel premisele unei dezvoltări economice pe orizontală, utilizând și conceptele promovate de Uniunea Europeană “from farm, to fork” sau “consumați produse din proximitate”.

Cu această viziune nouă și complexă, vom crea un brand nou-nouț, care va pune accent pe calitatea materiei prime înainte de toate, pe verificarea și siguranța alimentelor, pe crearea unor conexiuni și legături cu fermierii din zonă ajutându-i și sprijinându-i să-și valorifice propriile produse, fiindu-le astfel apreciată și recompensată valoarea muncii lor.

Deocamdată vă doresc “O zi minunată!” și promit să revin cu detalii cât de curând!”, a spus Gal.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img