spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Avram Gal a salvat un tânăr de la moarte (UPDATE)

UPDATE: Șoferul implicat în incidentul de aseară de pe strada Republicii ne-a contactat pentru a prezenta varianta sa despre cele întâmplate. Acesta, sub protecția anonimatului, a declarat că – de fapt – Avram Gal nu l-a ajutat cu nimic, ci doar a filmat și a făcut poze. „Prietena mea m-a ajutat, nu Avram Gal, nu e normal ca el să se aleagă cu laudele”, a declarat șoferul, sub protecția anonimatului

Întâmplare halucinantă pentru Avram Gal, în timpul nopții trecute. Venind de la un eveniment, omul de afaceri a observat, pe strada Republicii din Câmpia Turzii, un autoturism staționat, iar șoferul autoturismului era într-o stare de semiconștiență.

„Avea spume la gură, iar pasagerii din mașină probabil intraseră în panică și nu știau ce să-i facă. Am sunat imediat la 112, apoi până la venirea polițiștilor și a salvării, i-am acordat tânărului primul ajutor”, spune Avram Gal.

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au așezat pe tânăr culcat într-o parte, astfel încât acesta să nu-și înghită limba sau să nu se sufoce cu propria salivă.

„În jurul orei 23.10, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că pe strada Republicii, un conducător auto prezintă probleme de sănătate.

Polițiștii s-au deplasat la locație, unde, până la sosirea echipajului medical i-au acordat tânărului primul ajutor, iar ulterior a fost preluat de ambulanță.

Când starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, a fost testat cu aparatele din dotarea polițiștilor, rezultatele fiind negative.”, transmite IPJ Cluj.

Avram Gal nu este la prima acțiune în care salvează viața unui om.

„De 20 de ani bat drumurile Bucureștiului și, vă spun din tot sufletul, cred că am salvat minim 5 oameni din condiții pe muchie de cuțit. Vreau să le spun tuturor oamenilor ca, în cazul unui accident rutier sau a unei situații de pericol, să intervină, să-și ajute semenii pentru că primul ajutor acordat la momentul potrivit, face diferența între viață și moarte”, afirmă Avram Marius Gal.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img