fbpx
spot_img
HomeAdvertorialAvantajele unui vas WC suspendat - de ce să alegi această variantă...

Avantajele unui vas WC suspendat – de ce să alegi această variantă modernă pentru amenajarea băii tale

- Advertisement -

Amenajarea băii presupune o planificare atentă și alegerea obiectelor sanitare care se potrivesc între ele ca aspect și care oferă cel mai bun grad de confort. În ceea ce privește vasul WC, mai ales în ultima vreme,cele suspendate au devenit o opțiune din ce în ce mai populară pentru persoanele care își amenajează o baie modernă. Acest lucru se datorează aspectului minimalist, precum și ușurinței de curățare, printre altele. 

 

Dacă dorești să alegi această opțiune pentru o baie plăcută, unde să te relaxezi ducând la îndeplinire ritualul de îngrijire, trebuie să știi neapărat care sunt avantajele unui vas WC suspendat. 

Există și modele interesante de vase de toaletă instalate pe pardoseală, iar anumite persoane preferă această variantă, din diverse motive, precum faptul că vor să păstreze aspectul clasic al băii. Totuși, cele suspendate au anumite caracteristici care le fac perfecte pentru băile moderne, mai ales dacă au dimensiuni reduse.

 

Iată de ce să optezi pentru un vas WC suspendat în baia ta modernă:

 

Zona din jurul vasului WC e mai ușor de curățat

 

Pentru a curăța baia cu ușurință, obiectele sanitare trebuie să ocupe cât mai puțin spațiu și să lase cât mai mult loc pe podea. Astfel, poți folosi mai ușor aspiratorul sau mopul. Pentru a curăța bine urmele de murdărie din jurul vasului de toaletă, un vas WC suspendat poate fi o alegere mai bună decât cel în pardoseală. Alegând această variantă, scapi și de grija curățării rezervorului de apă și a țevilor care sunt instalate direct în perete.

 

Este ușor de integrat în orice tip de amenajare

 

Poate că ți s-a întâmplat să vrei să alegi anumite obiecte sanitare și să nu fie posibil acest lucru, pentru că ți se părea că nu se potrivesc cu ideile tale de design. În cazul vasului de toaletă, această problemă dispare dacă optezi pentru sisteme de WC suspendate. Acestea sunt de mici dimensiuni, iar forma simplă le face perfecte pentru a fi adaptate în orice încăpere. Pentru că instalațiile sanitare și rezervorul de apă sunt amplasate în perete, dispare și această dificultate cu privire la aspect.

 

Vasele WC suspendate au tehnologie inovatoare

 

În afară de aspectul modern și de modalitatea de instalare diferită, vasele WC mai au și avantajul de a fi realizate folosind tehnologii inovatoare. Acestea pot fi integrate mult mai ușor în acest tip de obiecte sanitare. De exemplu, poți găsi seturi WC de la Sensodays, formate din capac și un vas de toaletă care nu are ramă de spălare (RimLess sau Rimfree), ceea ce înseamnă că acesta este mult mai ușor de igienizat.

 

Multe modele au și funcție de bideu

 

Dacă dorești să te bucuri de avantajele unui bideu, dar nu ai suficient loc în baie pentru montarea separată a acestuia sau ți se pare că nu este o opțiune estetică bună, poți alege vase WC cu funcție de bideu. 

 

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante avantaje ale alegerii unui vas WC suspendat. Acest tip de obiect sanitar îmbină designul plăcut cu tehnologia de înaltă calitate, pentru a oferi utilizatorilor tot confortul necesar.Sursă foto: Pixabay.com.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: