spot_img
spot_img

AVANSĂRI ÎN GRAD LA IPJ ALBA

spot_img

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 17 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cursul zilei de ieri, 28 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la IPJ Alba, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 17 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2018, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul de comisar şef de poliţie comisar de poliţie Airini Mihai, seful Serviciului pentru acţiuni Speciale şi comisar de poliţie Rac Luminiţa, ofiţer specialist în cadrul Serviciului Cabinet.

În gradul de comisar de poliţie a fost înaintată subcomisar de poliţie Pavel Elena Adelina din cadrul Serviciului Resurse Umane, iar în gradul de inspector de poliţie au fost înaintaţi subinspectorii de poliţie Gavrilă Radu din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice, Ionescu Cătălin Horia din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Ordine Publică, Mihaiu Cornel din cadrul serviciului Rutier, Pienaru Georgina Viorica din cadrul Serviciului Criminalistic şi Raţiu Ovidiu, din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice.

Totodată, în gradul de agent şef de poliţie au fost înaintaţi agenţii şefi adjuncţi de poliţie Beca Ioan din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Sîrbu Nicolae din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Biroul de Investigaţii Criminale şi Slimnicean Ioan Dan, şeful Postului de Poliţie Jidvei.

În gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost înaintaţi agenţii principali de poliţie Bîrlea Stelian Daniel din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice, Hălălaie Raul Andrei, şeful Postului de Poliţie Stremţ, Hossu Raul Gabriel din cadrul Serviciului Rutier, Mocanu Marius Dorin, şeful Postului de Poliţie Galda de Jos şi Moldovan Daniel, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale.

În gradul de agent principal de poliţie a fost înaintat agent de poliţie Gligor Constantin Bogdan.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 17 poliţişti, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională şi le-a urat succes, în continuare.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Special: Știați că … România a avut o colonie?

În mod colocvial, la nivel mondial au fost recunoscute...

(VIDEO) Bonnie și Clyde de Turda – Furt, camătă, șantaj, violare de domiciliu!

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de...

Femeie de 92 de ani, plecată de acasă, dată dispărută de familie

La data de 26 noiembrie Poliția municipiului Cluj-Napoca a...

Bacteriile de lepră ar putea contribui la regenerarea ficatului

Oamenii de știință au făcut o descoperire uluitoare, o...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Cel mai important și atractiv drum din Munții Apuseni e în proces de reabilitare!

Lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean...

Accident pe centura Valcele – Apahida

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate...

PROGRAMUL CURSURILOR DE INOT PENTRU SĂPTĂMÂNA 24 -29.05.2021

LUNI , MIERCURI, VINERI : Instructori inot : prof.DAN...

EXCLUSIV: Videochat la Câmpia Turzii – fete de liceu atrase într-o afacere dubioasă

Trei fete din Câmpia Turzii, Viișoara și Luna, absolvente...
spot_img
spot_imgspot_img

Accident spectaculos, la Cluj

Un accident spectaculos s-a produs, în această seară, la Cluj Napoca. Pe fondul vitezei excesive, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, sărind peste un...

?ă???? ?? ??????? ?????? ?????? ?? ??????? ??? ?â???? ??????

Obstacolele aduse de pandemia globală de Coronavirus au afectat, într-un mod drastic, afacerile din întreaga țară. De la societăți comerciale cu activitatea întreruptă partial,...

Copiii din Mihai Viteazu – OBLIGAȚI să danseze gratuit pentru PMP Cluj

S-a întâmplat ieri, la Căminul Cultural din Mihai Viteazu, unde candidatul PMP la alegerile europarlamentare, Cristian Lungu, a fost prezentat electoratului în cadrul unui...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: