fbpx
HomeȘtiri din zonăLunaAurel Giurgiu - PRIMUL primar din zona care s-a vaccinat anti-COVID19
spot_img
spot_img

Aurel Giurgiu – PRIMUL primar din zona care s-a vaccinat anti-COVID19

- Publicitate -
spot_img

Aurel Giurgiu, edilul comunei Luna, si-a manifestat de mai multe ori, intentia de a se vaccina.

Ei bine astazi Giurgiu si-a pus in aplicare intentia.


” Asa cum am promis in interviurile acordate in presa locala din ultimele saptamani, azi 22 ianuarie m-am prezentat la Centrul de vaccinare din Campia Turzii pentru a mi se inocula vaccinul anticovid. Vreau sa va transmit tuturor dragi luneni ca nu a fost o experienta neplacuta, doar o injenctie normala, dupa care ma simt bine neavand nicio reactie adversa.


Cu aceasta ocazie revin cu indemnul pentru toti cetatenii din comuna noastra de a se vaccina impotriva virusului COVID 19. Va adresez respectuos rugamintea de a nu va mai lasa influentati negativ de persoane neavizate care va transmit informatii incorecte atat prin viu grai cat si pe unele canale mass-media.


Vreau sa il felicit pe d-nul primar Dorin Lojigan pentru organizarea si functionarea impecabila a Centrului de vaccinare “Hala Agro-alimentara” din Campia Turzii. Aici totul este perfect organizat, intr-o stare de ordine, disciplina la cel mai inalt nivel igienico sanitar.


Transmit cu acest prilej sincere multumiri si aprecieri cadrelor medicale care isi desfasoara activitatea in Centrul de Vaccinare, atat medicilor cat si asistentelor medicale care cu amabilitate, bun simt si profesionalism te fac sa te simti cu adevarat un om respectat pentru decizia inteleapta de A TE VACCINA! BRAVO CAMPIA TURZII!
Dragii luneni, trebuie sa intelegem cu totii ca numai uniti, impreuna putem invinge acest virus nemilos!”, a declarat Giurgiu!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: