fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIAu obligat minore să se prostitueze în Cluj și Mureș - una...

Au obligat minore să se prostitueze în Cluj și Mureș – una dintre victime era turdeancă

- Advertisement -

În urmă cu 3 zile, IPJ Cluj a dat publicității detalii despre o grupare de 4 bărbați care ar fi obligat o minoră să întrețină raporturi sexuale cu bărbați, contra cost, atât în județul Cluj, cât și în Mureș.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii decembrie 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Mureș și Cluj.

 

Bărbatul ar fi fost sprijinit de alți 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 76 de ani, care ar fi transportat minora la locații stabilite, în vederea practicării prostituției.

 

Totodată, acesta ar fi profitat de locurile retrase folosite și de faptul că unii clienți ar fi avut vârste avansate și le-ar fi sustras bani sau bunuri, prin violență.

 

De asemenea, în situații în care acesta nu ar fi reușit să sustragă bunuri, prin violență, ar fi efectuat filmări. Ulterior, i-ar fi abordat pe aceștia, s-ar fi recomandat ca fiind tatăl minorei și le-ar fi solicitat diverse sume de bani, pentru a nu sesiza autoritățile cu privire la cele petrecute.

 

Unul dintre bărbați, în vârstă de 76 de ani, ar fi întreținut, de mai multe ori, acte sexuale cu o altă minoră.

 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, 5 cartele sim, un memory stick și mai multe înscrisuri.

 

Patru dintre bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 76 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Cluj.

 

Ei bine, informații obținute de RefleqtMedia „din stradă”, arată că minora abordată de grupul infracțional ar fi din zona Turzii și că a fost atrasă în această poveste, promițându-i-se o sumă de bani.

Ulterior, minora a refuzat să practice prostituția, dar a fost obligată de grupul infracțional.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Sloturi online care au schimbat acest joc pentru totdeauna

0
Sloturile sunt ca mâna dreaptă pentru mâna stângă. Dintotdeauna au fost împreună și de fiecare dată când una dintre ele avea nevoie de ajutor,...

Comentarii

%d bloggers like this: