fbpx
spot_img

Au dat în judecată Primăria, în speranța că-și vor păstra garajele … acum și-au pierdut și locurile de parcare

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

În cursul anului trecut, mai mulți cetățeni care locuiesc și au garaje pe strada Băii din Câmpia Turzii au dat în judecată Primăria și Consiliul Local, pentru a obliga aceste entități să-și anuleze HCL 127/2021 Privind aprobarea desfințării construcțiilor cu caracter provizoriu, având destinația de garaje și magazii, amplasate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii.

Ei bine, după ce atât Judecătoria Turda, cât și Curtea de Apel Cluj au dat dreptate Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, cetățenii au primit notificare privind dezmembrarea garajelor.

De frica de a nu plăti dezmembrarea garajelor din propriul buzunar, aceștia și-au dărâmat aproape toate garajele, dar și-au pierdut dreptul la un loc de parcare, din pricina faptului că nu și le-au dezmembrat în termenul de 3 luni de când au primit notificările.

Pe de altă parte, din informații neoficiale rezultă faptul că unii dintre cetățenii de pe strada Băii care au dat în judecată municipalitatea aveau două garaje pe o singură familie, iar alții nici nu-și țineau mașinile, ci murăturile sau sculele de pescuit, în respectivele garaje.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...
%d bloggers like this: