Au dat în judecată Primăria, în speranța că-și vor păstra garajele … acum și-au pierdut și locurile de parcare

spot_imgspot_img

În cursul anului trecut, mai mulți cetățeni care locuiesc și au garaje pe strada Băii din Câmpia Turzii au dat în judecată Primăria și Consiliul Local, pentru a obliga aceste entități să-și anuleze HCL 127/2021 Privind aprobarea desfințării construcțiilor cu caracter provizoriu, având destinația de garaje și magazii, amplasate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii.

Ei bine, după ce atât Judecătoria Turda, cât și Curtea de Apel Cluj au dat dreptate Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, cetățenii au primit notificare privind dezmembrarea garajelor.

De frica de a nu plăti dezmembrarea garajelor din propriul buzunar, aceștia și-au dărâmat aproape toate garajele, dar și-au pierdut dreptul la un loc de parcare, din pricina faptului că nu și le-au dezmembrat în termenul de 3 luni de când au primit notificările.

Pe de altă parte, din informații neoficiale rezultă faptul că unii dintre cetățenii de pe strada Băii care au dat în judecată municipalitatea aveau două garaje pe o singură familie, iar alții nici nu-și țineau mașinile, ci murăturile sau sculele de pescuit, în respectivele garaje.

spot_img
%d