13.4 C
Turda
Tuesday, September 13, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIAtunci când Tișe se laudă cu 420 de kilometri de asfaltări, da-l...

Atunci când Tișe se laudă cu 420 de kilometri de asfaltări, da-l bate realitatea…

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Spre sfârșitul săptămânii trecute, Consiliul Județean Cluj a dat publicității un comunicat de presă prin care se lăuda cu 420 de km de drumuri județene pe care CJ Cluj a executat lucrări în perioada iunie-noiembrie 2018.

Printre drumurile județene menționate în comunicat se află și câteva despre care RefleqtMedia a scris în săptămânile anterioare, drumuri rele, în adevăratul sens al cuvântului, care reprezintă un pericol pentru șoferi și pietoni, deopotrivă.

Vorbim, de exemplu, de DJ 161 A, Ceanu Mare – Iuriu de Câmpie, despre care RefleqtMedia a făcut un clip de la fața locului, în care arătam starea drumului.

Un alt drum menționat de Tișe este cel dintre Muntele Băișorii și Pârtia Buscat, însă … iată cum arată marginea acelui drum … lipsă rigole, lipsă parapeți, un pericol pentru toți șoferii, mai ales pe timpul iernii.

Tot Păunel Tișe a vorbit despre drumul județean dintre Luna de Sus și Buru, dar iată ce poze mișto a pus tânărul social-democrat, Darius Eugen Todor, care arată starea exactă în care se află acel drum.

Prin urmare, tindem să credem că Alin Tișe și biroul său de presă locuiesc în ceva turn de fildeș, unde realitatea este contorsionată după bunul plac al șefului CJ Cluj, altfel nu ne explicăm de ce se minte atât de mult.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: