spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Atitudine neprofesionistă a angajaților TUP Turda

O persoană din Turda a relatat, pe rețelele de socializare, o întâmplare care evidențiază comportamentul neprofesionist de care dau dovadă unii dintre angajații operatorului turdean de transport public.

„Bună seara !! Am și eu o întrebare,oare conducerea TUP nu își verifica angajați,în mod special pe unele “doamne “de la control??

De câteva zile am fost cu fiica mea fiind însărcinată,ea vine din Câmpia Turzii la Turda,cum nu a știut de unde sa cumpere un bilet a întrebat pe dna controlor care bineînțeles a scos nervoasa căștile din urechi și și pe un ton foarte arogant nea zis “da ce nu vedeți de unde se iau bilete?? Treaba mea este sa controlez bilete”Am urcat în autobuz,după câteva stați în care a stat și a ras într-una cu șoferul a venit ață la noi ,deși erau si alți călători,sa îmi dați biletele, menționez nu avea un ecuson sau o legitimație și am întrebat doar pe noi ne întrebați de bilete la care a vb foarte urat o atitudine de mahala,foarte obraznica serviciul nu se face vb la telefon cu căștile în urechi foarte urat din partea ei,aduce rușine firmei,Rog conducerea TUP sa ia masuri.Va mulțumesc”, a scris aseară turdeanca nemulțumită.
 
În astfel de cazuri, cetățenii au posibilitatea de a face o plângere oficială către SC TUP SRL. Postările pe facebook nu rezolvă NIMIC!
spot_img
spot_img
spot_img