spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

ATENTIE! Se ia apa la Campia Turzii!

Anunț – Remediere avarie – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă Aries anunță întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii în data de 15.04.2024, între orele 08:30 – 14:00. Sunt afectate imobilele situate în:

-Cartier Insula (strazile Salcamului, Trandafirilor, Amurgului, Berzei, Cucului, Cicoarei, Mierlei)
-str. Luncii

Cauza: Lucrări remediere avarie la rețeaua publică de apă pe strada Trandafirilor la intersecție cu strada Luncii și efectuare lucrări conectare la rețeaua nouă de distribuție apă a cartierului Insula în caminul nou din intersecția străzilor Laminoriștilor cu Salcamului.

Lucrarea este solicitată de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (apă tulbure, prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img