fbpx
spot_img
spot_img

Atenție la instalațiile de încălzire! ÎNCĂ DOI OAMENI AU MURIT!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Intervenție pentru acordarea asistenței medicale de urgență pentru două persoane găsite inconștiente într-o casă din localitatea Florești

O autospecială de stins incendii și două echipaje SMURD au acordat primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru doi bărbați ce au fost găsiți în stare de inconștiență, într-o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Florești.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale și unul de cca 50 de ani, în stare de inconștiență și cu respirație agonică.


Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susținute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia nu i-au mai revenit semnalele vitale.


Cel de-al doilea bărbat a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital, în stare generală ameliorată, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că într-un imobil situat în localitatea Florești au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

În cadrul verificărilor preliminare derulate la fața locului s-a stabilit identitatea celor doi bărbați. Unul dintre aceștia, în vârstă de 50 de ani a fost transportat la o unitate medicală, iar în cazul celui în vârstă de 90 de ani a fost declarat decesul, trupul acestuia fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj- Napoca, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Sursele noastre afirmă că persoanele de la Florești s-ar fi intoxicat cu Monoxid de Carbon, provenit de la o teracotă.

 

Acesta este al doilea caz de intoxicare cu CO1 după cel de săptămâna trecută, de la Cluj, căruia i-au căzut pradă doi tineri de sub 30 de ani.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: