spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Atacatorul de la Câmpia Turzii a fost REȚINUT! Citește detalii despre TOATE faptele lui

Poate că nu a fost tentativă de omor, dar a fost ceva la fel de sinistru, în speță loviri și alte violențe, încălcarea ordinului de protecție și VIOL SĂVÂRȘIT ASUPRA UNUI MINOR!

IPJ Cluj ne-a prezentat detalii despre reținerea lui Cristian C., bărbatul de 23 de ani care, în noaptea de duminică spre luni a atacat o fată de 15 ani, dar și pe mama acesteia.

„La data de 2 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 23 de ani, din Câmpia Turzii, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice și viol săvârșit asupra unui minor.

În fapt, la data de 30 iunie a.c., cel în cauză nu ar fi respectat prevederile ordinului de protecție emis prin sentință civilă, de păstrare a unei distanțe minime de 100 de metri față de o minoră de 15 ani și ar fi agresat-o fizic pe aceasta, agresiunea având loc pe strada Gheorghe Barițiu din municipiul Câmpia Turzii.
În aceeași împrejurare, acesta ar fi agresat fizic un membru de familie al minorei, respectiv pe o femeie de 35 de ani.


Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în anul 2024, cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu minora.


În urma probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.”, transmite IPJ Cluj.

Dar „palmaresul” individului nu se oprește „doar” la 3 fapte penale. Nunuuu, în 2022, Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv la 1 an și 6 luni pentru participare improprie la furt calificat.

24.06.2022
Ora estimata: 8:30
Complet: Completul 2A
Tip solutie: Pronunţă o nouă hotărâre
Solutia pe scurt: În baza art. 421 alin. (1) pct. 2 lit. a) C. pr. pen., admite apelul declarat de inculpatul C.D.C.împotriva sentinţei penale nr. 67/09.03.2022 pronunţată de Judecătoria Turda pe care o desfiinţează în parte, în latură penală, numai în ceea ce prive?te greşita condamnare a inculpatului sub aspectul infrac?iunii de participa?ie improprie la furt calificat, prev. de 52 alin. 3 rap. la art. 228 alin. (1), art. 229 alin. (1) lit. b), alin. (2) lit. b) C. pen. cu aplicarea art. 77 lit. d C.pen. (fapta din data de 05.09.2021), a omisiunii reţinerii incidenţei dispoziţiilor art. 396 alin. 10 C.pr.pen. şi a cuantumului pedepsei aplicate inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin. (1) art. 229 alin. (1) lit. b) C. pen. (fapta din data de 26.08.2021) şi pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite: În baza art. 396 alin. 1 şi 5, rap. la art. 16 alin. 1 lit. c C.pr.pen., achită pe inculpatul C.D.C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participa?ie improprie la furt calificat, prev. de 52 alin. 3 rap. la art. 228 alin. (1), art. 229 alin. (1) lit. b), alin. (2) lit. b) C. pen., cu aplicarea art. 77 lit. d C.pen. (fapta din data de 05.09.2021). Reduce pedeapsa aplicată inculpatului C.D.C. pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin. (1) art. 229 alin. (1) lit. b) C. pen. (fapta din data de 26.08.2021) de la 2 ani închisoare la 1 (un) an şi 6 (şase) luni închisoare, prin reţinerea incidenţei art. 396 alin. 10 C.pr.pen., inculpatul urmând să execute pedeapsa în regim de detenţie. Înlătură dispoziţiile privind contopirea pedepselor stabilite inculpatului. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate care nu contravin prezentei. În baza art. 422 C.pr.pen., cu aplicarea art. 72 alin. 1 C.pen., deduce din durata pedepsei, perioada reţinerii şi a arestării preventive a inculpatului C. D. C. de la 21.10.2021 -la zi. În baza art. 272 C.pr.pen., stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 868 lei reprezentând onorariul cuvenit apărătorului desmenat din oficiu al inculpatului, av. L.A.C. , care se va avansa din FMJ. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat cu ocazia soluţionării apelului vor rămâne în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin intermediul grefei instanţei, azi, 24.06.2022.
Document: Hotarâre  889/2022  24.06.2022
date obținute de pe Portalul Justiției Române.
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img